Website

Bent u op zoek naar een nieuwe website? Een website die er goed uit ziet, professioneel is, eenvoudig te gebruiken en niet onbelangrijk, eenvoudig is te beheren. Een website waarbij makkelijk allerlei onderdelen kunnen worden toegevoegd en eventueel worden verwijderd.
Zoek dan niet verder, want wij kunnen u helpen…
Als bedrijf kunt U bijna niet meer zonder. Er wordt al snel verwacht dat U Uw bedrijf op internet presenteert en dat bepaalde handige informatie daar eenvoudig te vinden zal zijn.
Het gebruik van internet is in de afgelopen jaren explosief gestegen en wordt steeds meer aangewend op zoek naar informatie of het vergelijken van bedrijven.
In plaats van uw website slechts te laten fungeren als digitale brochure moet u juist het internet uitbuiten en gebruik maken van die kenmerken waar internet voor bedoeld is.
In tegenstelling tot statische informatie met een oplage termijn (zoals in brochures) kunt u op uw website juist actuele zaken vermelden, laat uw bezoekers zien dat er dynamiek in uw bedrijf zit, dat u op de hoogte bent van marktontwikkelingen. Verhoog uw service niveau door uw bezoekers faciliteiten op uw site te verlenen, waarmee u interactief kunt communiceren. Er zijn duizenden mogelijkheden…
Internet is een dynamisch medium. Maar uw bedrijf is dat ook. U zult dus waarschijnlijk regelmatig onderdelen van uw site willen verversen. WordPress is speciaal ontwikkeld om de inhoud van uw website te beheren. Het is een uiterst gemakkelijk, gebruiksvriendelijk systeem om uw website aan te passen.
Natuurlijk installeert Drukwerkregelaars dit CMS (Content Management System) voor u en integreert het met uw uiterlijk of huistijl, maar als dat eenmaal is gebeurd kunt u de rest makkelijk zelf. Een tekst toevoegen of verwijderen, een nieuw product aanprijzen, een hele nieuwe pagina toevoegen, gegevens wijzigen: u kunt dat allemaal zelf. Zonder dat u bang hoeft te zijn dat het ontwerp van de site wordt aangetast.
Het bedienen van WordPress is net zo gemakkelijk als het gebruik van een tekstverwerker als Word. Een tekst maken of een plaatje toevoegen, opslaan, klaar.
De voordelen van een Content Management Systeem in het kort:
U bent onafhankelijk van uw webdesigner.
U kunt op elk gewenst moment de inhoud aanpassen.
Met een CMS kunnen ook meerdere mensen aan de website werken, zonder enige technische kennis.
U bepaalt wie waarmee bezig mag zijn of welke mensen toegang hebben tot bepaalde informatie.
De inhoud kan veranderen, maar de vormgeving van uw website blijft dezelfde.
Uw website groeit moeiteloos mee met uw bedrijf, dankzij het CMS

Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte.